Радев е последователен и изпълнява ангажиментите си пред българите. Това коментира

...
Радев е последователен и изпълнява ангажиментите си пред българите. Това коментира
Коментари Харесай

Нинова: Радев произнася тази реч от първия си ден, той е последеователен

Радев е пореден и извършва уговорките си пред българите. Това разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на изказването на президента, че снема доверието си към кабинета, съобщи ТОПНОВИНИ.

" Радев произнася тази тирада от първия си ден, той е последеователен - каквото е заречен и това, за което са го избрали българите, го извършва ", уточни Нинова.

Тя добави, е президентът извършва всички свои конституционни пълномощия - посочва проблемите, постанова несъгласие където има законови проблеми, привиква съвещания на КСНС.

Попитана дали Радев вместо да обеднява народа го разединява водачът на Българска социалистическа партия отговори, че президентът сплотява всички хора, които желаят правдивост, завършек на корупцията, чиства вода и добра здравна система.

Нинова разяснява и опцията за предварителни парламентарни избори като съобщи, че преди този момент би трябвало да се въведе машинно гласоподаване, с цел да има справедлив избор.

Тя изясни, че последната ѝ среща с президента е била по време на съвещанието на КСНС, само че отхвърли да разяснява дали са имали диалози по телефона.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР